ÖSK:s försäsongsschema är släppt

0

ÖSK Futsal har nu spikat försäsongsschemat inför SFL. Förutom spel i Nordic Futsal Championship så har klubben bokat in sex träningsmatcher, mot bland annat Hammarby IF och silvermedaljörerna IFK Uddevalla. Dem fem första matcherna kommer att spelas i Idrottshuset i Örebro. Nedan följer en fullständig lista med alla matcher:

Träningsmatcher

9 okt. ÖSK Futsal – IFK Söderhamn 15:00
15 okt. ÖSK Futsal – Hammarby IF Futsal 15:00
16 okt. ÖSK Futsal – Djurgårdens IF Futsal 15:00
22 okt. ÖSK Futsal – Avenyn United FC 17:30
23 okt. ÖSK Futsal – FC Lidköping United 17:30
29 okt. ÖSK Futsal – IFK Uddevalla Plats och tid ej bestämt

DELA
Föregående artikelDjurgårdens IF nästa lag att kliva in i futsalvärlden
Nästa artikelKlart: Avenyn United blir Torslanda IK Futsal
Vem gjorde det 22:a målet i SFL:s historia? Vilken låt sjunger Senad Berisha helst i duschen? De frågorna är ingen match för den här skribenten som huserar någonstans i Nordpolen.. eller ja, Norrköping. Krister skriver om det mesta inom svensk futsal och han ser gärna din match om han har vägarna förbi.

Kommentera