Nyckelspelaren förlänger med Torslanda

0
Foto: Torslanda IK Futsal

Torslanda IK Futsal har förlängt med målvakten Andreas Bertilsson.

– Andreas är en reflexsnabb och säker målvakt som förgående säsong blev vald till folkets spelare av futsal.se. Andreas har varit med sen starten av föreningen (AUFC) och kommer tillföra mycket med sin erfarenhet på och utanför plan, skriver Torslanda IK Futsal på sin Facebook-sida.

 

DELA
Föregående artikelTunås förlänger
Nästa artikelJönsson lämnar Falcao för Blåvitt – tills vidare
Vem gjorde det 22:a målet i SFL:s historia? Vilken låt sjunger Senad Berisha helst i duschen? De frågorna är ingen match för den här skribenten som huserar någonstans i Nordpolen.. eller ja, Norrköping. Krister skriver om det mesta inom svensk futsal och han ser gärna din match om han har vägarna förbi.

Kommentera