Blåvitt söker skribent

0
Foto: Fredrik Aremyr

Svenska mästarna IFK Göteborg Futsal är just nu aktuell för spel i Nordic Cup och Uefa Futsal Cup i augusti. Förutom den sportsliga satsningen, så gör Göteborg just nu en annan satsning som borde passa alla med ett blåvitt-hjärta.

– Just nu söker vi en duktig skribent med förmåga att förmedla allt spännande och roligt som händer i föreningen samt goa matchvärdar till säsongens matcher, skriver IFK Göteborg Futsal på sin hemsida.

Att IFK Göteborg Futsal söker en skribent är välkomnande för alla blåvita supportrar och anhängare av sporten, då föreningen själva känner att de inte har haft tid att kunna uppdatera sina medier på ett önskvärt sätt.

DELA
Föregående artikelRekordhållaren förlänger med Torslanda
Nästa artikelPoängkungen förlänger med Torslanda
Vem gjorde det 22:a målet i SFL:s historia? Vilken låt sjunger Senad Berisha helst i duschen? De frågorna är ingen match för den här skribenten som huserar någonstans i Nordpolen.. eller ja, Norrköping. Krister skriver om det mesta inom svensk futsal och han ser gärna din match om han har vägarna förbi.

Kommentera