Söder Futsal värvar ex-allsvensk spelare

0
Foto: Söder Futsal

Söder Futsal värvar Besim Kunic. Kunic har tidigare spelat fotboll i Vasalunds IF och Syrianska FC.

Tränarduon Lars Åkerlund och Joakim Eriksson är mycket nöjda med det nya tillskottet:

– Vi vet att Besim är en fantastiskt begåvad fotbollspelare och det ska bli intressant att se vad han kan göra på futsalplanen. Han känner redan spelare i laget och vi är säkra på att han kommer passa bra in i gruppen, berättar duon på klubbens hemsida.

Även Kunic är nöjd och ser fram emot derbymatcherna i vinter:

– Det är kul att ett futsallag från Söder kommer att spela i Svenska Futsalligan. Jag känner en del av killarna i Nacka Juniors och Falcao och ser fram emot att spöa dem i serien, säger han skämtsamt.

 

DELA
Föregående artikelTV: Höjdpunkter från historiska finalen
Nästa artikelFalcao-spelare får utmärkelse

Vem gjorde det 22:a målet i SFL:s historia? Vilken låt sjunger Senad Berisha helst i duschen? De frågorna är ingen match för den här skribenten som huserar någonstans i Nordpolen.. eller ja, Norrköping.

Krister skriver om det mesta inom svensk futsal och han ser gärna din match om han har vägarna förbi.

Kommentera