Resultat: FC Rosengård – Halmstad Futsal Klubb

0

Under lördagen spelades det en träningsmatch mellan FC Rosengård och Halmstad Futsal Klubb, som både kommer att spela i division 1 Södra Götaland denna säsong. Lagen mötte varandra i div 1-kvalet förra säsongen. Då vann Rosengård med 9-7.

Gårdagens träningsmatch slutade 3-3.

Matchfakta: FC Rosengård – Halmstad Futsal Klubb
1-0
1-1 Matice Cham
2-1
3-1
3-2 Daniel Radovanovic
3-3 Filip Larsson(Straff)

DELA
Föregående artikelMålkalas i Örebro
Nästa artikelBajenfostrade talangen klar för Söder Futsal
Vem gjorde det 22:a målet i SFL:s historia? Vilken låt sjunger Senad Berisha helst i duschen? De frågorna är ingen match för den här skribenten som huserar någonstans i Nordpolen.. eller ja, Norrköping. Krister skriver om det mesta inom svensk futsal och han ser gärna din match om han har vägarna förbi.

Kommentera