Resultat: ÖSK Söder – Torslanda IK

0

Torslanda IK spelade under lördagen en träningsmatch mot ÖSK Futsal. Den matchen kan ni läsa om här.

Några timmar efter ÖSK-matchen var Fredrik Augustins mannar tillbaka i Idrottshuset för en andra match mot Örebro SK Söder. Den matchen slutade 6-3 till Torslanda.

– Efter totalt 5 h Futsal idag, avslutar vi med en fin seger mot Örebro Söder med 6-3 målskyttar: Hampus Furublad 2st Hannes Tunås 1st, BK Junior 1st, Tobias Haglund 1st Riktigt tuff dag, upp 04:30 för avfärd. Träning 09:00-11:00 därefter teori fram till 12:30, match 13:30, match 15:30. Otroligt givande dag där totalt 5 st som är ny i laget fick visa vad dom gick för. Resultatmässigt totalt ointressant med tanke på veckan vi har haft, skriver Torslanda IK på sin facebook-sida.

DELA
Föregående artikelNacka Juniors vann komfortabelt mot Djurgården
Nästa artikelBrödrapar förlänger med Täfteå IK
Vem gjorde det 22:a målet i SFL:s historia? Vilken låt sjunger Senad Berisha helst i duschen? De frågorna är ingen match för den här skribenten som huserar någonstans i Nordpolen.. eller ja, Norrköping. Krister skriver om det mesta inom svensk futsal och han ser gärna din match om han har vägarna förbi.

Kommentera