Nyförvärv imponerade i FC Mellerud

FC Mellerud träningsspelade under söndagen mot division 1-laget Färgelanda IF och Costa Oeste.

I första matchen ställdes Färgelanda mot Mellerud. Mellerud tog ledningen i tredje minuten men efter elva minuter så har division 1-gänget vänt till en 2-1-ledning. Mellerud går över till att spela med en joker och detta ger utdelning i första halvlek när man kvitterar till 2-2 just innan pausvilan. I andra halvlek gick Mellerud ifrån till 2-6 innan Färgelanda snyggade till slutresultatet till 4-6.

Andra matchen slutade med en ganska komfortabel seger via siffrorna 6-2 till Mellerud mot Costa Oeste. Mycket bra i Mellerud var nyförvärvet Florijan Fejzulovic.

Matchen mellan Färgelanda IF och Costa Oeste slutade 1-0 till Färgelanda