Nacka förstörde premiärfesten

Ungefär 300 personer hade tagit sig till Linköpings Sporthall för att under söndagen bevittna KFUM Linköpings premiärmatch mot Nacka Juniors FF.

Matchbilden är att Nacka rullar mycket boll mot ett försvarande Linköping som satsar på kontringar. Hemmalaget går till paus med en 2-1-ledning.

I andra halvlek utökar Linköping ledningen innan Nacka gör en heroisk upphämtning och går upp i ledning för första gången under matchens gång.

Slutet av matchen har det mesta. Straffar, jokerspel och mål åt bägge hållen. Matchen slutar 8-5 och Nacka Juniors kan åka hem till huvudstaden med tre poäng.