IFK Uddevalla tog tredje raka segern

IFK Uddevalla Futsal har inlett säsongen strålande. Under torsdagskvällen kom tredje raka segern när FC Mellerud kom på besök i Agnebergshallen.

Över 500 åskådare hade tagit sig till hallen, men de fick tidigt se gästerna ta ledningen. Målet kom efter en och en halv minut, och gjordes genom Jonathan Gustavsson.

Det tog dock inte många minuter innan det var kvitterat. Angelo Vega gick på skott, som via styrning gick in i mål.

Efter ytterligare några minuter var matchen vänd. Donat Gashi stod för 2-1-målet, som också stod sig halvleken ut.

I den andra halvleken fortsatte matchen att vara relativt jämn, men med ett stort spelövertag hos hemmalaget. Det stora övertaget resulterade i ett nytt mål.

Fredrik Söderqvist bröt bollen snyggt, avancerade framåt och sköt snyggt in 3-1.

Mellerud skapade dock ny nerv i matchen med ett 3-2-mål, innan IFK fick nytt andrum med ett 4-2-mål. Gästerna valde sedan att ta ut målvakten, vilket resulterade i två baklängesmål.