Smakstart för nye tränaren i ÖSK

Örebro SK gick nyligen ut med nyheten om att tränaren Leif Järnqvist fått lämna sin post, och ersatte gjorde Mikko Seppälä.

Under söndagen spelade Seppälä sin första match med nya klubben – och han fick en smakstart. Det blev en 5-4-seger borta mot Nacka Juniors FF.

Men segern var långt ifrån solklar. Hemmalaget tog ledningen med både 1-0 och 2-0 under de inledande minuterna. ÖSK hann dock få in ett reduceringsmål strax innan pausvilan, och kanske gav det precis det självförtroende laget behövde.

Fyra minuter in i den andra kom nämligen också kvitteringsmålet, signerat Jacob Nilsson.

Visserligen var det återigen Nacka som tog ledningen, men med tre raka ÖSK lades grunden för segern som senare skrevs till 4-5.