Säker seger mot Norge – Legiec tvåmålsskytt

Det svenska futsallandslaget har hittills under turneringen Nordic Cup inte övertygat med spelet.

Men under lördagen, i matchen mot Norge, såg vi ett helt annat spel.

Sverige satte fart direkt, vilket gav utdelning när Emilio Rossi satte dit 1-0 tidigt i matchen. Målet kom på vad som såg ut att vara en intränad hörnvariant.

Landslaget fortsatte sedan att spela kontrollerat, och med fyra minuter kvar av den första halvleken gick Dan Mönell på kontring. Med sig fick han klubblagskollegan Nicklas Asp, och den sistnämnde var den som avslutade anfallet med att trycka dit 2-0.

I den andra halvleken kom också 3-0, och det genom Kristian Legiec.

Norge fick sedan in en lite tursam reducering när ett skott som avlossades styrdes av egen spelare, vilket ställde målvakten Marcus Gerd.

Men samme Kristian Legiec ville dock mer. Han bröt bollen långt ned i plan, och sedan löste han resten själv. Det målet fastställde också slutresultatet, 4-1.

Nästa match är redan under söndagen, vilket också är den sista. Då ställs man mot Grönland.