Målrik match i Mässhallen

Under fredagskvällen tog Norrköping Futsal Klubb emot ÖSK Futsal i en het match där bägge lagen behövde poäng för att hänga med toppen i den norra SFL-serien.

Första halvlek är en tight historia mellan två disciplinerade lag, dock får ÖSK jubla först efter att Simon Blomqvist har gett laget ledning. Några minuter senare kommer första motgången då nyförvärvet Josef Ibrahim drar på sig två gula kort och åker därmed på en utvisning.

Hemmalaget gör två mål i slutet av första halvlek och går till paus med 2-1. I andra halvlek inleder Norrköping piggt och gör 3-1, men den lyckan skulle bara vara i tio minuter då ÖSK hämtar upp underläget.

Med sex minuter kvar tar Norrköping återigen ledningen och slutdramat präglas av jokerspel från ÖSK med Pajtim Abazi som joker, två straffmissar från samma lag samt mål från bägge lagen.

Norrköping Futsal Klubb – ÖSK Futsal 6-5(2-1)

Målskyttar

Norrköping Futsal Klubb: Haris Sijarić 2, Ignatius Malki, Adnan Kojic, Paul Chamoun, Alen Nailović
ÖSK Futsal: Simon Blomqvist, Anderson Ponciano Da Silva Santos Filho 2, Anel Coralic 2

Varningar

Norrköping Futsal Klubb: Ignatius Malki, Haris Sijarić, Paul Chamoun, Alen Nailović, Kasper Ringqvist
ÖSK Futsal: Josef Ibrahim 2(Utvisning), Dana Kuhi

LÄS ÄVEN: Här är helgens samtliga matcher i SFL