Sjunde segern för Borås – fina formen fortsätter

3
Foto: Borås AIK

Under måndagskvällen spelade Skoftebyns IF mot Borås AIK i Arena Älvsborg. Efter storsegern mot IFK Göteborg så ville Trollhättan-klubben surfa vidare på den positiva vågen, men kometlaget Borås skulle vilja något helt annat.

Nio minuter in i matchen hittar Smajlovic målet och kort därefter gör Lundberg 2-0, vilket också blir halvtidsresultat. Hemmalaget återhämtar sig aldrig från den dåliga starten, men får dock avsluta matchen med ett tröstmål.

Segern innebär att Petter Florentins manskap får fira jul som serieledare, med fem poäng ner till IFK Uddevalla.

Matchfakta

Skoftebyns IF – Borås AIK 1-3(0-2)

Målskyttar

Skoftebyns IF: Christoffer Andersson
Borås AIK: Ricky Lundberg 2, Fehim Smajlovic

LÄS ÄVEN: Landslagsmålvakten pratar ut om förlustmatchen

DELA
Föregående artikelTV: Målfest när Skoftebyn slog IFK Göteborg
Nästa artikelÖnskar er en God Jul – och är ovanligt snäll
Vem gjorde det 22:a målet i SFL:s historia? Vilken låt sjunger Senad Berisha helst i duschen? De frågorna är ingen match för den här skribenten som huserar någonstans i Nordpolen.. eller ja, Norrköping. Krister skriver om det mesta inom svensk futsal och han ser gärna din match om han har vägarna förbi.

3 KOMMENTARER

Kommentera