Linköping följde upp med ny seger

2
Foto: KFUM Linköping

På söndagseftermiddagen så var KFUM Linköping tillbaka i Linköpings sporthall, för säsongens sista hemmamatch.

Efter en tung inledning på säsongen så verkar nu Linköpingslaget ha hittat en högre växel. Oavgjort mot Norrköping och seger mot Falcao följdes nu upp med en komfortabel seger över Täfteå IK. En seger som peter ner Täfteå till jumboplatsen.

Matchfakta

SFL Norra

KFUM Linköping – Täfteå IK 4-1 (2-0)

Målskyttar, KFUM: Blend Ali Osman 2, Amanj Baqay, Ilhan Pepeljak

Målskyttar, Täfteå: Robin Arestav.

DELA
Föregående artikelTV: Sammandrag från IFK Uddevallas succéhelg
Nästa artikelBorås krossade nykomlingen Mellerud – 16 mål framåt
Vem gjorde det 22:a målet i SFL:s historia? Vilken låt sjunger Senad Berisha helst i duschen? De frågorna är ingen match för den här skribenten som huserar någonstans i Nordpolen.. eller ja, Norrköping. Krister skriver om det mesta inom svensk futsal och han ser gärna din match om han har vägarna förbi.

2 KOMMENTARER

Kommentera