ÖSK Futsal upp på slutspelsplats

2

På lördagskvällen var ÖSK Futsal tillbaka i Idrottshuset och SFL norra, fast besluten att visa alla att de hör hemma i toppskicket. Kvällens motståndare var Nacka Juniors FF.

ÖSK Futsal chocköppnar matchen med en nyårskaramell redan efter knappt 13 sekunder där Pajtim Abazi hittar målet. Efter ett böljande spel så hittar återigen Abazi målet vilket sedan blir pausresultat.

I andra halvlek hade ÖSK inga planer på att släppa spelet vilket en utökad ledning vittnar om, men Nacka ville något annat och reducerar flera gånger och pressar hemmalaget. ÖSK håller dock undan och Dana Kuhi kan sedan avsluta målskyttet med en straff.

Segern som ÖSK inkasserade gör att Norrköping petas ner från slutspelsplats.

Matchfakta

ÖSK Futsal – Nacka Juniors FF 6-4(2-0)

Målskyttar

ÖSK Futsal: Pajtim Abazi 3, Josef Ibrahim, Anel Coralic, Dana Kuhi

Nacka Juniors FF: Eldin Kozica 2, Ammar Ahmed, Durim Berisha

LÄS ÄVEN: Örebro satsar på kollektivet

DELA
Föregående artikelÖrebro ångar på – slog Söder Futsal
Nästa artikelNyförvärvet målskytt när Skoftebyn vann bekvämt
Vem gjorde det 22:a målet i SFL:s historia? Vilken låt sjunger Senad Berisha helst i duschen? De frågorna är ingen match för den här skribenten som huserar någonstans i Nordpolen.. eller ja, Norrköping. Krister skriver om det mesta inom svensk futsal och han ser gärna din match om han har vägarna förbi.

2 KOMMENTARER

Kommentera