Nytt kryss för Örebro – jumbon klättrar

Under onsdagskvällen tog serieledarna Örebro FC emot tabelljumbon KFUM Linköping, som inför matchen hade knipit sju poäng på tre matcher.

Vi börjar med andra halvlek, en halvlek som de tillresta KFUM-fansen garanterat kommer att minnas. Gästerna ligger under med 2-0, släpper till mål åt bägge hållen innan reduceringen samt kvitteringen kommer.

Med 44 sekunder kvar drar KFUM på sig sin sjätte foul vilket innebär straff, en straff som Amir Besic räddar och spelet kan fortsätta. Med tre sekunder kvar får Linköping straff efter att hemmalaget också tar sin sjätte foul, men Dildar Caliskan räddar en poäng åt serieledarna.

4-4 blev slutresultater. En poäng åt bägge hållen betyder att Örebro FC fortfarande är serieledare, och KFUM Linköping har nu puttat ner Söder Futsal och Täfteå IK till jumbo- respektive kvalplats.