Foto: Krister Melin

Under fredagskvällen tog Hammarby IF emot Söder Futsal i den första matchen i SFL-kvalet. Detta var även en match som ”Bajen” vann med 3-1, vilket ger klassikerföreningen en  god fördel inför returmötet som spelas den 26 februari.

ANNONS: Här hittar du oddsen för SM-slutspelet

– Riktigt skön seger. En bra prestation i första halvlek där vi borde ha tryckt in en boll till. I andra halvlek blir vi lite mera statiska och bekväma, vilket gör att Söder letar sig in i matchen igen. Skönt att vi lyckas göra 3-1-målet och har ett bra utgångsläge inför returen nästa söndag, säger en glad Basberber till Hammarby IF:s hemsida.

– Tack alla som kom ner och stöttade, avslutar han.

LÄS ÄVEN: Fördel för Hammarby inför returen

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.