Klart: Berisha helt klar: ”Det som har hänt har hänt”

Vad hände egentligen kring förlängningen av Senad Berisha i Örebro SK? Först gick klubben ut med nyheten om att kontraktet var klart, men strax efter kontrade Berisha med att klubben hade för bråttom och att det inte alls var klart.

Futsalbloggen har pratat med spelaren, som inte tycker processen var speciellt märkvärdig. Nu är dock kontraktet helt klart, och så här förklarar han situationen:

– Det var en grej som inte riktigt var klart, men sedan löste vi det och det var inget mer med det. Det som har hänt har hänt, och som jag sa innan; vi har löst det, berättar han för Futsalbloggen.

Vad var det som gjorde att kontraktet, enligt dig, inte var klart?

– Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Det var en pappersbit som inte riktigt var klar, men sedan fixade vi det och kom överens.

Berisha har tidigare avslöjat för Futsalbloggen att det har varit andra lag efter honom, och nog var han allt lite sugen på att testa någonting nytt.

– Självklart, det är ju alltid roligt att testa på någonting nytt. Att komma till en helt ny klubb, och så. Men samtidigt kände jag att det verkligen är något stort på gång här i klubben. Så jag ville köra på här ett år till och göra det bra. Vad som än händer efter det, det får vi ta då. Men för stunden känner jag att Örebro SK passar mig bäst. Jag tror att jag skulle kunna blomma ut ännu mer, och därför var det viktigt för mig att det skulle bli klart tidigt.

Örebro har fått respass båda åren i semifinalerna i SM-slutspelet, men i år känner Berisha att Örebro har något spännande på gång.

– Jag känner att vi är där, och vi kommer att bli svåra att möta, säger han till Futsalbloggen och berättar mer om det positiva kring att organisationen har stärkts i klubben:

– Ja, klubben har verkligen fått en skjuts framåt. Vi har bra spelare, ledare och nu också en väldigt bra organisation.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img