ÖSK:s trupp uttagen – lånar från Täfteå

Igår tog ÖSK:s tränarduo Leif Järnkvist och Mikael Bjälkefors ut den trupp som ska åka till Göteborg för att spela Nordic Champions Cup. En spelare som följer med är Henrik Andersson, som lånas in från SFL-kollegan Täfteå IK.

– En spännande målvakt som är ifrån Örebrotrakten. Vi har Simon Johansson och Björn Andersson skadad så det passade oss perfekt att låna in Henrik Andersson. Han är duktig och slåss absolut om att stå i Nordiska tillsammans med Henrik Norberg, berättar sportchefen David de Fataki när Futsalbloggen når honom.

Truppen

Målvakter

Henrik Norberg
Henrik Andersson

Utespelare

Ademir Basic
Alen Rastoder
Simon Blomqvist
Paul Balkstedt
Senad Berisha
Dennis Hed-Rudin
Andreas Tranquist
Kerar Al-Hamed
Haval Mahdi
Ergin Bajrami

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img