Historisk poäng för ÖSK

ÖSK Futsal mötte tidigare ikväll det danska laget Lystrup Futsal. Detta var första matchen någonsin för ÖSK Futsal, då föreningen tidigare gick under namnet Spartak Örebro. ÖSK kom till matchen med flera nya spelare, men även flera spelare som var borta av olika anledningar.

Örebro inledde matchen piggt med mycket bollinnehav och aggressivt försvarsspel. Matchen svänger sedan fram och tillbaka och matchen känns uddlös för stunden. Runt mittenperioden av första halvleken tar ÖSK ledningen genom Simon Blomqvist. ÖSK utökar ledningen genom Andras Tranquist. ÖSK kan sedan avslutar första halvlek med att kontrollera spelet där Lystrup får jobba för att försvara sig.

Andra halvlek inleds bra av ÖSK där Lystrup sätter hög press. Danskarna reducerar sedan på en hörnvariant där Dennis Hansen står för målet. Dennis Hansen kan sedan kvittera efter slarv av ÖSK. Abazi får till några fina möjligheter. Slutskedet av matchen präglas av svängigt spel, där Lystrup söker en sjätte frispark utan att lyckas. Sista minuterna får bägge lagen till målchanser.

Matchfakta ÖSK Futsal – Lystrup Futsal

1 -0 Simon Blomqvist
2-0 Andreas Tranquist
2-1 Dennis Hansen
2-2 Dennis Hansen

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img