Futsal-SM avgörs i Skåne

Svenska Fotbollsförbundet har tidigare under dagen offentliggjort vilken ort som kommer att arrangera futsal-SM de kommande två åren, vilket innebär ungdoms-SM samt finalerna för damer och herrar. Det blir Helsingborg som får den stora äran att arrangera futsal-SM.

– Helsingborg är en erfaren evenemangsstad och har en väl riggad organisation för stora evenemang. Det professionella bemötandet från både Helsingborg Convention & Event Bureau och lokala föreningar gjorde att vi inte tvekade att välja Helsingborg till slutspelen i futsal, säger Jörgen Larsson, evenemangschef Svenska Fotbollförbundet till förbundets hemsida.

Ungdoms-SM i futsal, samt SM-finaler för damer och herrar, spelas den 3-5 mars 2017 i Helsingborg Arena.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img