Melin och Etéus visade vägen

Nyligen spelade IFK Göteborg sin andra match i Main Round. Efter gårdagens nederlag så skulle Göteborgarna få chansen att ta revansch på sig själva, denna gång mot värdlaget FC Grand Pro Varna.

IFK Göteborg hängde med inledningsvis men under en period på knappt 40 sekunder så hade Varna gjort 2-0, vilket borde föra tankarna tillbaka till gårdagens match där en kort period avgjorde matchen till IFK:s nackdel. Varna går till paus med 3-1.

Varna inleder målskyttet i andra halvlek men i mitten av halvleken gör Kristoffer Melin och Dan Mönell tre mål tillsammans och upphämtningen är ett faktum. Kort därefter tar Varna ledningen på nytt men Mathias Etéus ordnar segern med två mål i slutskedet av matchen.

Matchfakta: FC Grand Pro Varna – IFK Göteborg Futsal

1-0 Georgi Karageorgiev 6:53
2-0 Georgi Karageorgiev 7:36
3-0 Marko Kostic 18:24
3-1 Haidar Bejan 19:35
4-1 Veselin Gerenski 26:35
4-2 Kristoffer Melin 28:50
4-3 Kristoffer Melin 30:28