Hattrick när IFK Uddevalla slog Borås

IFK Uddevalla Futsal och Borås AIK steg under onsdagskvällen in i årets upplaga av SFL. Matchen, som spelades i Agnebergshallen i Uddevalla, slutade i en hemmafavör.

Trots en relativt chansfattig inledning var det dock gästerna från Borås som skickade in ledningsmålet.

Då la sig gästerna på försvar, och allt verkade gå deras väg. Fram till att det var sju minuter kvar av den första halvleken – för då presenterade sig Abass Hussein och satte 1-1.

Resultatet stod sig till halvtid, och den andra halvleken skulle bjuda på många fler mål.

IFK hann göra tre mål, innan Borås reducerade till 4-2 med halva tiden kvar. Men sedan var hemmalaget av den vassare sorten och tryckte in tre mål till innan klockuret tjöt. Stor hjälte blev Abass Hussein som hann med att göra ett hattrick.

IFK Uddevalla Futsal-Borås AIK 7-2

Målen, IFK: Abass Hussein 3, Petrit Zhubi 2, Fredrik Söderqvist, Granit Berisha

Målen, Borås: Irfan Delimedjac, Fehim Smajlovic