Bagger tillbaka mot Blåvitt: ”Kommer satsa mer på futsalen i år”

Den senaste matchen Robert Bagger spelade för IFK Uddevalla Futsal var i fjolårets SM-final mot IFK Göteborg Futsal. Där blev det visserligen uddamålsförlust, men Bagger gjorde ett hattrick och stod för en väldigt fin prestation i övrigt.

Sedan dess har fullt fokus legat på fotbollslaget FC Trollhättan, och så även under inledningen av futsalsäsongen.

Nu är dock fotbollssäsongen över sedan någon vecka tillbaka, och till fredagskvällens match mot just IFK Göteborg är han återigen en del av Uddevalla.

– Det känns riktigt bra, och jag ser fram emot att lira futsal igen. Nu har jag jag ju gjort mitt debutår så det känns ännu mer motiverande inför i år med futsalen, säger han till Futsalmagasinet.

Bagger har tidigare aviserat att han lämnar sin klubb FC Trollhättan, och månne kan en större satsning på futsalen ligga bakom. I fjol missade han till exempel SM-semifinalen på grund av fotbollen.

– Ja det är ju tänkt så att jag ska satsa mer i år. Hade varit skoj att vara med i landslaget någon gång, så det blir absolut mer satsning från min sida i år på futsalen.

Under fredagskvällen möter hans IFK storrivalerna IFK Göteborg på bortaplan. Senast de två lagen möttes var i SM-finalen, och där drog göteborgarna det längsta strået. Nu hoppas Bagger kunna ta revansch.

– Jag tror att det blir en jämn match, men att det är vi som drar det längsta strået i dag.

LÄS ÄVEN: Då spel med Gefle i Allsvenskan – nu spelar han futsal

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img