Täfteås fina upphämtning gav poäng mot Falcao

Under lördagen kom Falcao FC på besök till Umeå för match mot Täfteå IK.

Falcao, utan sina avstängda spelare från mötet med ÖSK, var laget som började matchen allra bäst. Arash Asgari gjorde både 1-0 och 2-0 för gästerna, och det under matchens första tolv minuter.

Falcao verkade då ha koll på matchen, men i den 18:e minuten fick Täfteå in ett väldigt viktigt reduceringsmål. Ett mål strax innan paus är alltid psykologiskt viktigt.

Men i den andra halvleken var det dock Falcao som öppnade målskyttet – och det två gånger om. Också det under halvlekens tolv första minuter.

Täfteå svarade dock omgående, och under nästkommande tre minuter tryckte laget in tre stycken mål. Någonting som resulterade i ett oavgjort resultat med fyra minuter kvar.

4-4 stod sig dock matchen ut, och lagen fick nöja sig med en poäng vardera. Allra nöjdast var antagligen Täfteå, som stod för en stark upphämtning.