AVSLÖJAR: Lillebror presenteras under onsdagen

För cirka två veckor sedan kunde ÖSK Futsal presentera ett av sina nyförvärv. Spelaren var den 30-årige Hussein Fawaz som tidigare representerat de inofficiella landslaget år 2011. Nu ser det ut som att Hussein kommer att få sällskap av sin lillebror i sitt nya lag, då NA kunde tidigare under tisdagen avslöja att Ahmed Fawaz kommer att skriva på för just ÖSK Futsal.

Ahmed Fawaz, 29, kommer senast från Vivalla Star IF som under föregående säsong tillhörde Division 1. Fawaz och hans Vivalla Star IF ramlade ur serien då laget förlorade sju av sina åtta matcher, rapporterar NA. Han har även representerat lokalkonkurrenten Örebro FC under säsongen 2015/16. Nu väntas alltså Ahmed Fawaz presenteras för klubben inom de närmaste dagarna.

LÄS ÄVEN: Örebro FC värvar från lokalkonkurrenten

ÖSK Futsal slutade säsongen 2016/17 på en andra plats i SFL Norra. De blev också utslagna av IFK Uddevalla i semifinalen och har sedan dess presenterat en del spelare. Bland annat förlängde man med Almin Masic, som nyligen blev uttagen till dubbellandskampen mot Wales som spelas den 23 och 24 september på Gotland.

När Futsalmagasinet når Christoffer Wickman, som är en del av sportgruppen inom ÖSK, bekräftar han själv övergången:

– Det stämmer. Han kommer att presenteras på klubbens hemsida under onsdagen, säger Wickman.

LÄS ÄVEN: 2022 – året då alla lag vinner SM-guld

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img