Tack för ett nytt fantastiskt härligt futsalår

Ja. Så var faktiskt även 2017 till ända. Den senaste tiden har verkligen sprungit fram. Hur hände det här? Hur kan det redan vara dags att äntra ett nytt år?

Innan man ger sig i kast med alla härligheter som väntar 2018 skulle jag först bara vilja tacka alla Futsalmagasinets läsare för ett fantastiskt 2017. För det här året har verkligen varit fantastiskt för oss.

Höjdpunkten var naturligtvis när vi inför Uefa Futsal Cup i Uddevalla lanserade vår app. En stor eloge till bland annat Marcus Ragnarsson som var starkt bidragande till att det till slut gick i lås. Nya uppdateringar av appen kommer att komma under 2018, ”stay tuned”.

Har du inte appen? Ladda ned den NU! Finns i både App Store och Google Play.

2017 har också varit året då Futsalmagasinet på riktigt blivit erkända som sajten för att läsa futsal. Vår läsarskara har växt sig större, och vi fortsätter i den takten hela tiden. Futsalen växer, och vi likaså. Väldigt roligt, och tack för det!

Jag måste även passa på att tacka alla fantastiska skribenter på Futsalmagasinet för allt jobb som lagts ned i år. Vi har otroligt roligt tillsammans, och vi får så mycket tillbaka för det. Ett extra stort tack till redaktionschef Tobias BW Granberg och redaktör Krister Melin som precis som alltid lägger ned ett hästjobb. Tack!

Nyligen drog vi också igång Futsalmagasinets alldeles egna studioprogram, #StudioFM. Där kommer vi summera aktuella händelser och bjuda in lite gäster då och då. Hoppas ni uppskattar att se oss även i rörlig bild, och inte bara skriftligt. Glöm inte att hashtaga #StudioFM på Twitter för att ge förslag på vad vi ska ha med i vårt program.

Med det sagt så är det dags att runda av såväl årets sista text från mig som året som helhet. Dags att checka ut för sista gången i år, så ses vi 2018!

TACK för i år!

David Gerd
Ansvarig utgivare/chefredaktör

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img