Förstärkning för ÖSK – efter övergång under deadline day

ÖSK Futsal värvade in Oskar Nar inför nordiska mästerskapen i Göteborg 2016. Nu gör han comeback i klubben efter att laget signat honom under sista transferdagen.

Den 30 december var sista dagen för övergångar av spelare, enligt ett ”gentlemen’s agreement” mellan klubbarna. Detta för att undvika att spelare byter klubbar inför slutspelet.

MISSA INTE: Djurgården – bäst i stan

ÖSK Futsal har under Fredrik ”Honken” Holmqvist ledning vunnit fem raka matcher, men förstärker alltså nu truppen med ytterligare ett nyförvärv i comebackande Oskar Nar. Han säger följande om sin återkomst:

– Det känns bra. Jag ville skriva på redan innan säsongen började, men andra saker kom mellan. Skönt att vara tillbaka, jag känner ju många av killarna sedan innan, förhoppningsvis kan jag tillföra mycket under de resterande matcherna.

Sportchef Christoffer Wickman kommenterar till Futsalmagasinet:

– Oskar Nar är klar för oss från och med mitten på januari. Han stärker och breddar därmed truppen ytterligare, inför ett eventuellt slutspel eller kval. Oskar har tillhört oss tidigare och vi vet vad vi får i honom.

Futsalmagasinet har tidigare berättat att Josef Ibrahim missar resten av säsongen, vilket gör att värvningen av Oskar Nar givetvis ger tränare Honken en till spelare att nyttja. Återstår att se om han kan fylla stjärnans skor, eller om det kanske blir någon annan spelare som kliver fram.

LÄS ÄVEN: Djurgårdsmålvakten tror på slutspel

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img