Oroligheter i ÖFC inför slutspelet: ”Det är katastrof som vanligt”

Formen för slutspelsklara Örebro FC är inte där den ska vara. Under söndagen föll man hårt mot Falcao, men kunde trots det säkra seriesegern.

Nu laddar laget för ett nytt slutspel, men förutsättningarna är inte optimala. Nu sätter fotbollen igång allt mer runtom för spelarna, och då har inte klubben mycket att sätta emot.

– Det är katastrof som vanligt. Alla väljer fotbollen före futsalen. Har vi match och fotbollen träning så går vi före, men är det träning mot träning så väljer de fotboll i stället, säger tränaren Christoffer Skoog till NA.

Han lägger till:

– Just nu tränar vi bara en gång i veckan när vi borde träna tre. Det har alltid varit så här i januari och framåt, och i stort sett alla lag har problem med det, men vi måste försöka göra något inför nästa säsong.

Örebro FC ställs i seriens sista omgång mot Djurgården på bortaplan. En match som betyder oerhört mycket för slutspelsjagande Djurgården, och kanske betyder den minst lika mycket för ett formjagande ÖFC.

LÄS MER: Rutinen avgjorde när Blåvitt blev slutspelsklara

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img