TV: ”Att dra på sig Sverigetröjan är det mäktigaste jag gjort”

0

Det svenska damlandslaget spelar under onsdagseftermiddagen den första av tre gruppspelsmatcher i EM-kvalets main round. Förhandsfavoriten Ryssland står på schemat och det gäller att prestera från start.

LÄS OCKSÅ: Spelschemat för damlandslagets EM-kvalvecka

Vi har träffat landslagsspelaren Nanna Jansson, till vardags i IFK Göteborg Futsal, som enligt henne själv lever drömmen just nu. Att få representera sitt land är det finaste hon gjort, och så pratar hon även om det kommande kvalet och om den tajta gruppkänslan i laget.

SE ÄVEN:

TV: ”Ser fram emot en mycket spännande utmaning”

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.