Nacka Juniors förlänger och värvar

Förra veckan presenterade Nacka Juniors FF ett nyförvärv i Arsalan Ashtari. Med ett fåtal dagar kvar till seriepremiären så har två andra spelare kritat på för denna säsong.

Den första är målvakten Teodor Jonsson som förlänger med Nacka.

– Teo är ung målvakt som har en ljus futsalframtid framför sig. Förra säsongen visade Teo en oerhörd hängivenhet säsongen genom trots att matchminuterna blev få. Just nu är han under en återhämtningsperiod och med fjolårets inställning kommer Teo vara en oerhörd tillgång i det långa loppet, säger sportchefen Ahmed Barzangi till Nackas hemsida.

MISSA INTE: Höjdpunkterna från Nackas genrep 

Den andra spelaren är Alexander Roka som kommer att debutera i den blåa tröjan. Detta är en spelare som Barzangi tror på.

– En nykomling i futsalvärlden som under korta tiden i Nacka Juniors visat att han har lovande potential att växa till en fin spelare. Jobbar hårt i båda riktningarna och kombinerar det med ett fint spelsinne.”

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img