Duon har startat en podcast om Nacka Juniors

0

Nacka Juniors FF går som tåget än så länge i årets upplaga av SFL. Fler och fler engagerar sig i föreningen på olika sätt, och nu finns det ännu ett sätt att följa vad som händer inom föreningen.

LÄS OCKSÅ: Landslagsspelaren bytte utlandskarriär mot SFL

Två välkända profiler inom klubben, Niklas Sjöblom Gustafsson och Anders Haslum, har startat en podcast om futsallaget. Duon har hörts många gånger förr i Nacka-sammanhang då de två kommenterar lagets matcher.

– Vi vill skapa mer engagemang och ge supportrar ytterligare ett sätt att följa laget! Och fortsätta försöka hjälpa sporten att växa. Sen så får ju jag och Anders ytterligare tillfälle att sitta och snacka, även utanför kommentatorsbåset, som vi gillar, berättar Niklas Sjöblom Gustafsson om podcasten.

Så alla ni som vill följa Nacka Juniors på närmre håll, sök upp ”Nacka Juniors Podden” där poddar finns.