Nacka gjorde jobbet – säker seger mot Norrköping

Boten mot toppen. Det var detta som gällde när Norrköping FK tog emot Nacka Juniors FF hemma i Mässhallen.

Den tappra skara som hade tagit ig till hallen fick bevittna en start där lagen känner på varandra en snabbt skulle intensiteten öka där lagen pressar högt på varandra. Det är Nacka som tar ledningen efter fyra minuter.

Detta var ett resultat som gästerna skulle gå till paus med trot chanser från bägge lagen.

Den andra halvleken skulle fortsätta i samma anda som i den första. Med tio minuter kvar skulle Hamzic kvittera för Norrköping.

Matchen går sedan in i en intensiv händelse där fem varningar delas ut i samma tillfälle. Dahl kan sedan ge Nacka ledningen på nytt. Direkt efter gör Nackas Taha Ali 3-1 på en omställning.

Med knappt tre minuter kvar drog Norrköping på ig in sjätte foul om innebar  långstraff, en långstraff som Vester räddar.  Norrköping atsar därefter på jokerspel för att komma ikapp Nacka, men Nacka kan istället fastställa resultatet efter att Pahlevan gjort mål i tom bur.

Norrköping FK – Nacka Juniors FF 1–4 (0–1)

Målen, Norrköping: Sanel Hamzic

Målen, Nacka: Lamin Sanneh, Andreas Dahl, Taha Abdi Ali, Peiman Pahlevan