STUDIO FM: Avsnitt 4 – Nicklas Asp och Eldin Kozica

0

Det är äntligen dags att släppa ett rykande färskt avsnitt av Studio FM – studioprogrammet där Futsalmagasinets ansvarige utgivare/chefredaktör David Gerd plockar in aktuella gäster för ett härligt samtal. 

I det här avsnittet besöker vi Nicklas Asp i Göteborg som nyligen presenterades som landslagets nya assisterande förbundskapten. Det pratar vi om, och naturligtvis även hur hans Blåvitt ska börja vinna matcher. Och under programmets gång kommer vi även visa intervjun med Eldin Kozica, tränare i Nacka Juniors. Han berättar hur hans lag gick från ett bottenlag till att bli ett fruktat, välspelat topplag.

Det här vill ni INTE missa!

Tidigare avsnitt hittar du här!

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.