Foto: Nobbes Djurgårdsbilder

Djurgården reser under lördagen västerut för match borta mot Borås AIK. Ett möte de har god minnen ifrån sedan fjolårssäsongen. Stockholmarna slog nämligen lite överraskande ut Borås i kvartsfinalen.

LÄS ÄVEN: Därför lades VM-kvalet i Alingsås

Men nu är det helt andra förutsättningar och en ny säsong. Djurgården dras med många skador, och det har påverkat lagets prestationer det senaste, menar huvudtränaren David Bergqvist.

– Vi har varit inne i en liten negativ spiral, med otroligt många skador, sjukdomar och olika typer av skavanker. Just nu är det knappt en fyra som är helt skadefri, säger han i en kommentar till lagets hemsida och fortsätter:

– Men ljuset i tunneln är runt hörnet, och från nu kommer det bara se ljusare ut. Dessutom har vi tagit in två nya spelare till i truppen, och vi kommer lyfta in ytterligare några spelare till.

Se också: Här hittar du bonus hos Bet365

Med i lördagens trupp återfinns en debutant. 17-årige Samuel Uddenberg Edgren, som fanns med i P19-landslaget när de spelade sina historiska första landskamper.

– Samuel är ett stort framtidsnamn inom svensk futsal och jag skulle verkligen rekommendera att se honom spela idag, avslutar Bergqvist.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.