AFC:s sportchef säsongens första gäst i Studio FM

På fredag släpps säsongens första avsnitt av Studio FM. I avsnittet kommer vi lägga fokus på SFL-nykomlingen AFC Eskilstuna – och David Gerd och Christopher Solberg i studion tar sig en pratstund med klubbens sportchef Jiad Hassi.

Hur är det att ta sig upp till SFL? Vad är det egentligen som skiljer i arbetet med en klubb gentemot att spela i division 1?

Jiad Hassi är mitt inne i en hektisk period som sportchef då hans främsta uppgift är att få ihop ett slagkraftigt lag till seriepremiären. Vad lägger han fokus på? Namnstarka spelare eller ett lag med stark kemi? Svaret får ni på fredag.

Sportchefen Jiad Hassi berättar även om den höga målsättningen som finns. Laget har inte tagit sig till SFL för att bli en slagpåse, utan nu ska klubben se till att få till en stark första säsong. Och målet är solklart, berättar Hassi. Man vill ta sig till slutspel. Minst.

På fredag får ni se Jiad Hassi och mycket mer i säsongens första avsnitt av Studio FM!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img