Målrik tillställning när Strängnäs besegrade Torslanda

På lördagseftermiddagen tog Strängnäs FC emot Torslanda IK hemma i Thomas Arena. Bägge lagen som inför matchen låg topp fem i tabellen bjöd på ett par debutanter i laguppställningen.

I hemmalaget syntes tidigare Norrköpingsspelaren Patrick Ayala och i Torslanda gjorde Victor Edvardsen säsongsdebut.

Trots att Torslanda tog ledningen så kunde hemmalaget gå till paus med en skön 4-1-ledning. Torslanda kom tillbaka i andra Halvlek och hade ett par lyckosamma minutrar där man hämtar upp 4-1 till 4-4.

Efteråt tar Strängnäs ledningen tre gånger och Torslanda kvitterar likaså, men det över tre minuter kvar av matchen tar man återigen ledning.

Torslanda försökte sedan jaga kvittering med jokerspel men detta resulterade i två baklängesmål. Matchen blir tillslut 11-9.

Svenska Futsalligan

Strängnäs FC–Torslanda IK 11–9 (4–1)

Målen, Strängnäs: Sebastian Nygårds, Peyman Alkoyun 3, Yanku Marrah, Muzaffer Arpacik 2, Adnan Cirak 3, Patrick Ayala

Målen, Torslanda: Roberto dos Santos Goncalves 2, Hampus Furublad 3, Victor Edvardsen 2, Andreas Haglund, William Lännholm

Varning, Strängnäs: Yanku Marrah

Varning, Torslanda: Andreas Haglund, Victor Edvardsen