RFL: Djurgården ny serieledare

0

Under helgen har det spelats två nya matcher i Regionala Futsalligan där respektive region stod för en match var.

RFL Svealand

Helgens enda match i Svealand bjöd på ett möte mellan två slutspelslag från förra säsongen, där serietvåan Djurgårdens IF tog emot seriefyran Örebro FC. Örebro hängde med länge i första halvlek där man kvitterade två gånger innan Djurgården till slut kunde dra ifrån målmässigt. Segern gör att Djurgården tar över som serieledare.

Resultat

Djurgårdens IF – Örebro FC 8-2

RFL Götaland

Säsongens stora överraskning Hittarps IK gjorde ett återbesök i Östergötland. Efter nederlaget mot Ektorp FK så ville man ta revansch på sig själva när man gästade Svärtinge SK som i sin tur kom från en seger mot Borås AIK.

Dem revanschsugna skånskorna inledde starkt och hade en 4-0-ledning efter tio minuter. Trots ett flertal reduceringar från hemmalaget så skulle denna uppförsbacke bli för tuff för dem. Segern gör att Hittarp ny är tvåa i tabellen.

Resultat

Svärtinge SK – Hittarps IK 4-5