Efter derbysegern – Stallarholmen anmäler Eskilstuna

Under söndagen var Svenska Futsalligan tillbaka från landslagsuppehållet. Annandagen som var en del av Omgång 13 bjöd på fem matcher.

En av hetare mötena i omgången var derbyt mellan AFC Eskilstuna som föll mot Stallarholmens SK med 5-7 hemma i Stiga Sports Arena, men det skulle inte vara spelet från den matchen som kom att stå i fokus utan något helt annat.

Det är Eskilstuna Kuriren som rapporterar att det ska ha ropats apljud från läktaren där Stallarholmens Alagie Sosseh ska ha fått motta detta.

Denna incident har gjort att Stallarholmen nu väljer att agera och har därmed valt att anmäla AFC Eskilstuna till Svenska Fotbollsförbundet.

– ”Klubben har valt att göra den anmälan pga att detta beteende går emot ALLT som vår förening, vår liga samt spelare, ledare samt ideella volontärer står för. Sådant här beteende från specifika individer måste stoppas och det är vår plikt som människor att upplysa när sådana här saker uppstår” skriver Stallarholmen bland annat på sina sociala mediekanaler.

Fullständig text från Stallarholmens SK:s Instagram.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img