Oavgjort i händelserikt toppmöte – tre röda kort delades ut

Det blev en väldigt händelserik match mellan Örebro SK och Falcao FC.

Matchen började jämnt, men sedan kom en händelse som förändrade fortsättningen av matchen. Özgur Yasar drog på sig två varningar inom loppet av några sekunder när han stod och pratade med domaren.

Det var någonting som gjorde tränaren Alli Darwich ilsken, som då valde att stega rätt över planen till domaren. Efter lite några ord de två sinsemellan utvisades tränaren.

Darwich valde då att försöka avbryta matchen, genom att ta med sig sina spelare av plan.

Spelarna blev dock kvar, och matchen fortsatte.

Trots händelserna verkade spelarnas fokus i de bägge lagen ändå ligga på spelet. Någonting som resulterade i två mål – ett till varje lag – innan pausvilan.

I den andra halvleken höjde sig spelet några steg. Bollen rullade fortare, och medan ÖSK stod för spelet så stod Falcao smart i defensiven.

Matchen gick sedan till ett 2-2-läge innan Falcaos Stefan Ostojic tog tillvara på en dålig tillbakapass på bästa sätt. Ostojic blev fri, rundade målvakten och la in 3-2.

Det dröjde dock inte länge innan det återigen var kvitterat – men för sista gången. Pajtim Abazi satte 3-3, vilket också blev slutresultatet.

Strax efter 3-3-målet drog Falcao-målvakten Tolga Ayranci på sig sitt andra gula kort på grund av fördröjning av spelet, och lagets tredje röda kort var ett faktum.