JUST NU: Lindahl FF svenska mästare

Nu är det klart. Lindahl FF är återigen svenska mästare efter finalseger mot IFK Göteborg Futsal med 6-2.

Laget visade redan från start att de även det här året var att räkna med. Det dröjde inte många minuter innan lagets stormålskytt Michelle Rojas Flores hade hittat nätet. Och innan halva den första halvleken hunnit spelas var den ledningen utökad till 3-0.

I den andra halvleken fick Lindahl tidigt in ytterligare ett mål, innan Julia Cederberg reducerade till 1-4 för Blåvitt.

Lindahl kunde sedan spela ut matchen för att sedan fira att de för andra året i rad korats som Sveriges bästa lag. 6-2 vann de till slut med.