Landslagsspelaren kan missa slutspelet: ”Har inte löst det ännu”

IFK Uddevalla Futsal kvalificerade sig under den förra helgen till SM-slutspelet efter en klar seger mot Gais med 5-1. Segern blev dock dyrköpt, då lagets spelande tränare Angelo Vega skadade sig och troligtvis missar slutspelet.

Nu kommer nästa smäll. Albert Hiseni, med flertalet landskamper på kontot, ser ut att missa slutspelet i Agnebergshallen. Men troligtvis beror det inte på fotskadan som har hållit borta honom de senaste veckorna.

–  Foten blir bättre och bättre. Men är det något som gör så att jag missar så är det jobbet. Har inte löst ledighet ännu så jag vet ännu inte om jag är med, säger Hiseni till fotbollsbloggen.nu.

Han berättar även att det fortfarande inte är helt bra i foten, och även om han löser ledigheten är det inte säkert att han är med.

– Nja, det är inte helt hundra ännu. Men det är nästan två veckor kvar så jag kanske hinner träna upp den tillräckligt.

SM-slutspelet kommer att äga rum i Agnebergshallen nästa helg. Där gör de fyra bästa lagen upp på både herr- och damsidan. IFK Uddevalla kommer att ställas mot Falcao Futsal Club i semifinalen på lördagen. Vinnaren möter antingen IFK Göteborg eller Spartak Örebro i finalen på söndagen.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img