Spelarbetyg: De var bäst i matchen mellan IFK Uddevalla Futsal och Falcao

IFK Uddevalla Futsal gjorde allt de behövde – och lite därtill – för att ta sig till final i SM-slutspelet. De slog Falcao med hela 4-0.

Efter en sådan klar seger är det inte svårt att hitta spelare som presterade bra i IFK, men vilka blir det tro?

Falcao FC

3 poäng: Özgur Yasar

Kommentar: Var den som verkligen gjorde att Falcao kunde trycka ned IFK mot egen målvakt i början av den andra halvleken. Är stor och stark och en mycket skicklig bollmottagare. Var nära ett flertal gånger, men det ville sig inte i dag.

2 poäng: Tolga Ayranci

Kommentar: Gjorde flera viktiga räddningar för sitt Falcao, men det hjälpte i slutändan ändå inte. Får ändå räknas som stabil där bak för sitt lag, och var även ytterst nära att reducera när han gick med upp i anfalla i slutet av matchen.

1 poäng: Kristian Legiec

Kommentar: Fanns egentligen ingen solklar spelare för den här poängen, då det var många som underpresterade i dag. Legiec får platsen, då han försökte ta ett stort ansvar och få ingång bollen. Hade några skott, men de flesta misslyckade.

IFK Uddevalla

3 poäng: Marcus Gerd

Kommentar: Gjorde en av hans absolut bästa matcher för säsongen, när det gällde som mest. Stod för en hel del kvalificerade räddningar, Höll nollan mot Sveriges målfarligaste lag den här säsongen.

2 poäng: Granit Berisha

Kommentar: Förutom ett mycket vackert 1-0-mål jobbade Granit Berisha väldigt hårt defensivt. Hade några riktigt bra brytningar när Falcao var på väg att få frilägen. Lagkaptenen visade verkligen vägen i dag.

1 poäng: Petrit Zhubi

Kommentar: Svårt att bara välja en trepoängare, då alla de här tre spelarna var värda tre poäng. Petrit Zhubi gjorde en riktigt bra match, och stod för två av IFK:s mål. Två stycken mål som verkligen visade prov på vad för egenskaper han besitter.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img