Spelarbetyg: De var bäst i finalen

Vilken match, den där finalen mellan IFK Uddevalla Futsal och IFK Göteborg Futsal. IFK Göteborg kunde till slut gå segrande ur striden efter en mycket rafflande match. De båda lagen ledde matchen TRE (!) gånger var.

En väldigt underhållande match för den neutrala åskådaren, och en desto mer nervös match för supportrarna.

Vilka var egentligen bäst på planen då?

IFK Uddevalla Futsal

3 poäng: Robert Bagger

Kommentar: Robert Bagger missade gårdagens semifinal mot Falcao FC på grund av cupmatch med sitt FC Trollhättan (2-1-seger mot allsvenska Gefle). I dag var han tillbaka på plan, och som han gjorde det. Hela tre mål blev det för honom, och det var tre mycket sevärda mål. De flesta tack vare hans styrka att suga ned bollar för att sedan vända om och skjuta. En mycket bra prestation.

2 poäng: Granit Berisha

Kommentar: Kapten Berisha är en stor slitvarg för sitt IFK. Löper över stora ytor och försöker bra framåt. Gör ett mycket bra defensivt arbete och styr och ställer.

1 poäng: Marcus Gerd

Kommentar: Följde upp gårdagens fina prestation med en ny bra match. Fick dock se fem bollar rulla in bakom sig. Höll IFK kvar i matchen ett flertal gånger.

IFK Göteborg Futsal

3 poäng: Mathias Etéus

Kommentar: Mathias Etéus är så viktig för sitt IFK Göteborg. Besitter på väldigt fina kvalitéer, och är en väldigt komplett anfallare. Avgjorde matchen på ett ”Etéus-sätt” genom en löpning där han starkt håller undan försvararen för att sedan placera in den.

2 poäng: Adam Stefansson

Kommentar: Som han själv berättade till Futsalbloggen efter matchen gjorde han två typiska ”Adam Stefansson-mål”. Dyker upp framför mål där bollen hamnar och petar in den. Stor hjälte med sina två mål och jobbade på bra.

1 poäng: Christopher Solberg

Kommentar: Solberg gjorde även han en fantastisk match under gårdagen. Följde upp det med en fin insats även i dag, men 1-0-målet gick nog in lite väl lätt. Annars väldigt stabil och håller kvar laget i matchen flera gånger.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img