Spelarbetyg: De var bäst på plan i bronsmatchen

Falcao slog Spartak Örebro och vann därmed brons i Futsal-SM. Örebro stod för en mycket bra andra halvlek, men bollen ville inte in för de svartklädda. 

Vilka presterade egentligen under matchen?

Falcao FC

3 poäng: Aday Kaplan

Kommentar: Var mycket pigg i dag för sitt Falcao och skapade flera chanser. Visade prov på stor rörlighet och fin teknik.

2 poäng: Kristian Legiec

Kommentar: Gjorde två stycken mål i segermatchen, och får på så sätt räknas som en bra insats. Dock väldigt orörlig och ofokuserad. Kan mycket mer än vad han visade i dag.

1 poäng: Suleyman Budak

Kommentar: Satt på bänken under hela matchen i går, men fick i dag chansen från start. Gjorde ett stabilt jobb med flera räddningar. Sattes inte på så stort prov. Byttes under slutskedet av matchen ut i förmån för Tolga Ayranci, som för dagen spelade i matchkläder för utespelare.

Spartak Örebro

3 poäng: Dana Kuhi

Kommentar: Visade varför han fått chansen i landslaget med sina kvicka fötter och fina teknik. Fick även göra mål. Försökte hålla tempot uppe.

2 poäng: Anderson Ponciano

Kommentar: Precis som under gårdagen var det Ponciano som ofta, tillsammans med Kuhi, försökte få igång ett snabbt spel. Hade några fina enmansshower och skapade några halvchanser.

1 poäng: Simon Blomqvist

Kommentar: Lagkaptenen sliter för sitt Spartak Örebro och gjorde ett bra jobb defensivt. Hade några fina brytningar. Försökte driva på framåt, men det ett tufft Falcao-försvar i vägen.

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img