Örebro SK kan ta över Spartak Örebro: ”Skulle vara ett jättelyft”

2

IFK Göteborg har redan gjort det. Nu kan det vara dags för nästa fotbollsklubb att kliva in i strålkastarljuset inom futsal.

Enligt uppgifter ska nämligen Örebro SK vara på väg att ta över den etablerade futsalklubben Spartak Örebro FC. Det rapporterar Nerikes Allehanda.

– Det är inget som är klart, men det kan bli så, säger Johan Ivhall, ordförande i Spartak Örebro, till tidningen.

De rapporterar även att det enda som saknas inför en eventuell hopslagning är ett klartecken från ÖSK, som håller årsmöte den 7 april.

– Det skulle vara ett jättelyft för futsalen i Örebro. ÖSK har ju ett väldigt mycket starkare varumärke än vi har, säger han till samma tidning.

Spartak har tagit sig till SM-slutspelet båda gångerna sedan starten av den svenska futsalligan.

2 KOMMENTARER

  1. […] IFK Göteborg har redan gjort det. Nu kan det vara dags för nästa fotbollsklubb att kliva in i strålkastarljuset inom futsal. Enligt uppgifter ska nämligen Örebro SK vara på väg att ta över den etablerade futsalklubben Spartak Örebro FC. Det rapporterar Nerikes Allehanda. – Det är inget som är klart, men det kan bli så, säger Johan Ivhall, ordförande i Spartak Örebro, till tidningen. De rapporterar även att det enda som saknas inför en eventuell hopslagning är ett klartecken från ÖSK, som håller årsmöte den 7 april. – Det skulle vara ett jättelyft för futsalen i Örebro. ÖSK har ju ett väldigt… En nyhet från Futsalblogen. Läs mer på Örebro SK kan ta över Spartak Örebro: ”Skulle vara ett jättelyft”. […]

Det går inte att kommentera på denna artikel.