TV: Se Sveriges VM-kvalmatcher i repris

1

Se Sveriges matcher i VM-kvalets preliminary round som spelades i Uddevalla den 22-25 Oktober 2015. Sveriges motståndare i kvalgruppen var Montenegro, San Marino och Grekland.

Notera att sista datumet för respektive sändning är följande: Montenegro(19/4), San Marino(20/4) och Grekland(22/4). Följande matcher länkas här nedan:

Sverige-Montenegro

Sverige-San Marino

Sverige-Grekland

1 KOMMENTAR

  1. […] Se Sveriges matcher i VM-kvalets preliminary round som spelades i Uddevalla den 22-25 Oktober 2015. Sveriges motståndare i kvalgruppen var Montenegro, San Marino och Grekland. Notera att sista datumet för respektive sändning är följande: Montenegro(19/4), San Marino(20/4) och Grekland(22/4). Följande matcher länkas här nedan: Sverige-Montenegro Sverige-San Marino Sverige-Grekland Detta är en nyhet från Futsalblogen. Läs hela nyheten på TV: Se Sveriges VM-kvalmatcher i repris. […]

Det går inte att kommentera på denna artikel.