Klart: Örebro SK tar över Spartak Örebro

1

Precis som Futsalbloggen tidigare rapporterat så har den allsvenska fotbollsföreningen Örebro SK varit på väg att ”ta över” futsalföreningen Spartak Örebro FC.

Nu är det hela klart, och Spartak Örebro går därmed in i ÖSK-alliansen. Det rapporterar Nerikes Allehanda.

– Jättekul att det är klart. Dels för ÖSK-supportrarna som får möjlighet att följa sitt lag även
under vintermånaderna, men också för klubben i stort. Vi är övertygade om att ÖSK stärks
genom att även futsal finns inom klubben, säger Lars-Peter Alexandersson, ordförande i ÖSK:s alliansstyrelse, i ett pressmeddelande.

Spartak kommer att bli en grenförening i den allsvenska klubben, och de kommer att använda sig utav namnet Örebro Sportklubb Futsalklubb.

Även Spartaks ordförande Johan Ivhall är nöjd med att de valts in i storklubben.

– Vi ser fram emot att bli en del av ÖSK-familjen, säger han till na.se.

Det hela kommer att bli klart efter att Spartak Örebro hållit årsmöte den 7 april.

1 KOMMENTAR

  1. […] Precis som Futsalbloggen tidigare rapporterat så har den allsvenska fotbollsföreningen Örebro SK varit på väg att ”ta över” futsalföreningen Spartak Örebro FC. Nu är det hela klart, och Spartak Örebro går därmed in i ÖSK-alliansen. Det rapporterar Nerikes Allehanda. – Jättekul att det är klart. Dels för ÖSK-supportrarna som får möjlighet att följa sitt lag även under vintermånaderna, men också för klubben i stort. Vi är övertygade om att ÖSK stärks genom att även futsal finns inom klubben, säger Lars-Peter Alexandersson, ordförande i ÖSK:s alliansstyrelse, i ett pressmeddelande. Spartak kommer att bli en grenförening i den allsvenska klubben, och de… Detta är en nyhet från Futsalblogen. Läs hela nyheten på Klart: Örebro SK tar över Spartak Örebro. […]

Det går inte att kommentera på denna artikel.