Ny ordförande i IFK Göteborg

Under gårdagens årsmöte valdes en ny styrelse in för IFK Göteborg Futsal. Noterbart är att Martin Norén kliver åt sidan som ordförande och blir istället kassör i styrelsen. Lotta Gustafsson tar över som ordförande.

Den valda styrelsen:

Ordförande: Lotta Gustafsson, 1 års mandatperiod
Kassör: Martin Norén, 1 år
Ledamot: Martin Blixt, 2 år
Ledamot: Tommy Moholi, 2 år
Ledamot: Lisa Hammarström, 1 år

– Med sitt engagemang och sin vilja att utveckla föreningen valdes Lotta Gustafsson som ny ordförande på ett år. Hennes tidigare roll som ledamot i styrelsen bidrar till att hon redan är insatt i hur föreningen fungerar och vilka utmaningar vi står inför. Lotta besitter även stor erfarenhet av föreningslivet genom sitt arbete på Göteborgs fotbollsförbund, skriver valberedningen på IFK Göteborgs hemsida.

– Martin Norén har själv valt att avstå rollen som ordförande under kommande år. Dock är han en av grundarna till Göteborg Futsal Club, och han har varit en viktig del av föreningen under många år i sin roll som just ordförande. Martin stannar kvar i styrelsen i rollen som kassör, skriver valberedningen på hemsidan.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img