IK Hephata söker tränare: ”Stora möjligheter att utvecklas”

IK Hephata är nästa klubb i division 1 som nu söker tränare inför den kommande säsongen. De skriver i ett pressmeddelande att de söker en ambitiös tränare som letar efter en ny utmaning.

Klubbens futsalverksamhet startades redan 2008, och de skriver att spelartruppen har spelat tillsammans länge och är därför väldigt samspelta.

Här är hela pressmeddelandet:

Idrottsklubben Hephata bildades 1 april 1892 och är därmed den tredje äldsta idrottsklubben i Stockholm. Vi startade upp vår futsalverksamhet redan år 2008 och har varit med från början när utvecklingen av futsalens status i Sverige tagit fart. Till hösten spelar våra herrseniorer i division 1 Södra Svealand med bland annat Hammarby IF, Stockholm FC och IFK Nyköping som motståndare.

Vi söker en ambitiös tränare som söker en ny utmaning, du får också vara en fotbollstränare som vill ha en ny utmaning. Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas. Båda i att jobba i grupp med individer och utbildningsmässigt. Vi är en förening som vill satsa på utbildning och utveckling av våra aktiva och ledare. Det innebär att vi kommer att stötta dig i din ledarutveckling genom att tillskansa dig flera utbildningar om så önskas.

Vi har också en grupp av spelare som är annorlunda mot andra lag i vår serie. I vårt lag får du en grupp spelare som spelat ihop länge som också har en låg snittålder. Laget är också tvåspråkigt vilket innebär du som ledare får möjlighet att lära dig ett annorlunda sätt att coacha. En möjlighet för dig att vidga dina vyer!

Är du nyfiken på vad det innebär att inneha uppdraget hos oss? Skicka in en ansökan med kort beskrivning av dig, dina erfarenheter och eventuella referenser till[email protected] senast den 10 juli 2016.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img